NANDO un JMR1MS zēnu koris - "Vienkāršas lietas" - veltījums Latvijai valsts simtgadē

06.07.2018

Rīgas jaunieši, Zelta Mikrofons balvas ieguvēji - popgrupa NANDO un Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, kā veltījumu Latvijas valsts simtgadē radījuši video.

Jānis Ķirsis/Guntars Račs

Režija / Montāža: Arta Janemane

Operatori: Mārtiņš Naglis, Zigmunds Ziemelis, Arta Janemane

Piedalās: Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, diriģents Romāns Vanags.

NANDO: Jau no pirmās dienas, kad izdzirdējām šo Jāņa Ķirša un Guntara Rača dziesmu, mēs sapratām, kā tā ir ļoti īpaša un skaista. Tāpēc radās ideja to iedziedāt kopā ar kori, kā veltījumu mūsu mīļās Latvijas valsts simtgadē. Milzīgs paldies Romānam Vanagam un zēniem, kuri uzreiz piekrita īstenot šo projektu! Vēl jo lielāks prieks, ka varam visiem šo brīnišķīgo dāvanu pasniegt simtgades Dziesmu svētku nedēļā! Mūsuprāt, rezultāts ir sanācis ļoti aizkustinošs. Ar šo stāstu gribējām parādīt, cik ļoti mēs jaunieši lepojamies ar to, ka esam daļiņa no latviešu tautas. Mēs mīlam šo zemi, šo skaisto dabu un esam laimīgi, ka dzīvojam Latvijā! Cerams, ka ar šo video ir izdevies Jums nodot Daugavmalas ceriņu smaržu, dzestro saullēktu Dzintarjūras krastā un siena laiku Latvijas laukos!

Romāns Vanags: Video ir kas unikāls un nebijis zēnu kora vēsturē. Puišiem bija liels prieks sadarboties ar NANDO meitenēm un radīt brīnišķīgu dāvanu Latvijas valsts simtgadei. Ieraksts un videoklips ir izdevies, esmu gandarīts ar paveikto!

×

Dalīties

×

Lejupielādēt pasākumu sarakstu